Web dizajner

WEB DIZAJNER

Program omogućava stjecanje znanja potrebnih za polaganje državne mature ( više razine) i nastavak školovanja na tehničkim fakultetima i veleučilištima (informatika, grafika,..).

Program je namijenjen učenicima koji se žele kvalitetno pripremiti za nastavak školovanja ili za obavljanje poslova web dizajnera.

Web dizajn je interdisciplinarno područje koje obuhvaća računalstvo, informatiku, grafiku. Učenike se osposobljava za rad s najmodernijim programskim alatima u WEB i grafičkim tehnologijama.

Nastava se odvija u suvremeno opremljenim računalnim učionicama.

Odmah na početku školovanja učenik postupno ulazi u svijet WEB tehnologija. Web tehnologije su multidisciplinarne, pa paralelno s tim učenik izučava temeljna znanja iz informatičkih tehnologija, grafike i likovne umjetnosti, a u trećoj godini uči programske alate za web programiranje. U četvrtoj specijalizira web dizajn tako da je kao završeni dizajner osposobljen za razvoj web sadržaja. 

 

Nastavni plan i okvirni program možete vidjeti ovdje.

Zadnji puta mijenjano Srijeda, 31 Svibanj 2017 22:46

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari, restoranu i studiu.