Učenički servis

Želite raditi? Želite svoj vlastiti novac?

Nema problema. Put do ostvarenja tog cilja vrlo je lagan, a mi smo ovdje da vam u tome pomognemo.

Prvo se morate učlaniti u UČENIČKI SERVIS Elektrostrojarske škole, a to je moguće ako ste redoviti polaznik srednje škole Varaždinske županije što dokazujete potvrdom od škole. U slučaju da niste punoljetni, jedan od roditelja mora potpisati suglasnost koju ima škola.

Godišnja članarina u servisu iznosi samo 20,00 kn za učenike koji ne polaze našu školu, a ono što nam je još potrebno od vas su: 2 slike, broj žiro ili tekućeg računa otvorenog u bilo kojoj banci na svoje ime, JMBG, OIB, adresa, broj osobne iskaznice i mobitel kako bi te što lakše kontaktirali.

Inspekcija rada ne dozvoljava da radite za vrijeme nastave tako da ne trebate brinuti kako da to sve uskladite. Raditi i zaraditi ćete za vrijeme praznika. Ima još jedna prednost. Posao koji ćete obavljati možete pronaći sami, tako da vam ništa nije nametnuto.

Kad se učlanite u učenički servis dobijete iskaznicu od škole koja vrijedi godinu dana. Nakon toga ona se svake godine produžuje. Svemu se prilaže nova potvrda od škole, tj. ugovor koji dajete poslodavcu.

Eh, a kad završiš s poslom slijedi ono najbolje. Potpisani ugovor vratite školi, a škola izdaje račun na kojem je neto iznos isplate. Kad poslodavac uplati novac na žiro račun škole, mi vama odmah isplatimo novac.

Evo vidiš kako je lagano. Sad samo „zasučite“ rukave, pobrinite se za dobre ocjene u školi kako bi za vrijeme praznika zaradili svoj prvi novac.

U učenički servis možete se učlaniti svaki dan od ponedjeljka do petka u dva termina:

od 08.00-09.30 i 13.00-14.30 u računovodstvu škole soba A25, 1 kat.

U nastavku možete preuzeti potrebnu dokumentaciju za učlanjenje:

 - UČENIČKI SERVIS - što je potrebno

 - Pismena suglasnost

 - Očevidnik

 - Obrazac za poslodavce

Zadnji puta mijenjano Petak, 08 Rujan 2017 19:39

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari, restoranu i studiu.