• Tel: 042/200 - 913, Fax: 042/311 - 626
  • ddanjko@gmail.com
  • pon - pet: 07:00 - 15:00 h (A54)

Prekvalifikacije


Prekvalificirati se znači položiti razlikovne ispite prema odluci koju izdaje Škola nakon uvida u predmete koje ste pohađali tijekom vašeg srednjoškolskog obrazovanja.prikaži više

Osposobljavanja


Svako osposobljavanje nakon završetka formalnog obrazovanja koje je izričito usmjereno na obavljanje određene regulirane profesije, a koja obuhvaća jedan ili više programa.prikaži više

Usavršavanja


Svako usavršavanje nakon završetka formalnog obrazovanja koje je izričito usmjereno na obavljanje određene regulirane profesije, a koja obuhvaća jedan ili više programa.prikaži više

Poštovani polaznici,

Prema dopisu Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih - s obzirom da je sustav obrazovanja dio cjelokupnog obrazovnog sustava republike Hrvatske, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u suradnji sa nadležnim Ministarstvom osigurala je mogućnost da i polaznici obrazovanja odraslih mogu nastaviti svoj obrazovni proces te bi sa istim krenuli u ponedjeljak ( 11.5.2020. ) sa procesom provođenja vrednovanja i ocjenjivanja tijekom nastave na daljinu u sustavu OO.

NAPOMENA:
svi polaznici koji nemaju materijale za godinu koju polažu ispit, mogu se obratiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mail od profesora.

Svi polaznici koji žele održati ispit moraju:
- prijaviti ispit profesoru za predmet iz kojeg žele prijaviti/polagati ispit (u prijavi napisati ime i prezime, smjer prekvalifikacije/doškolovanja , predmet, te razred za koji se polaže ispit.)
- uplatiti ispit te poslati scan/kopiju uplate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Elektrostrojarska škola, Hallerova aleja 5, Varaždin

Obrazovanje odraslih
IBAN: HR1023600001502401956
Zagrebačka banka
Model: 00
Poziv na broj: 3913 - OIB polaznika

- dogovoriti (slanjem emaila) sa profesorom dan i vrijeme polaganja ispita putem skypa, zooma, i sl. Polaznici moraju prijaviti (te uplatiti) ispit minimalno 2 dana prije nego se isti održava. Ispiti se mogu, kao i do sada održavati/polagati- 2 do max. 3 ispita na tjedan.

Tagovi:

Poštovani polaznici,

za sve upite te materijale i konzultacije javite se na e-mail predavača / profesora, ili ako isti nemate pošaljite upit na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Također, pratite stranice https://ess.hr/icu/ za sve obavijesti.

Tagovi:

S obzirom da je sustav obrazovanja odraslih dio cjelokupnog obrazovnog sustava Republike Hrvatske, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u suradnji s nadležnim Ministarstvom osigurala je mogućnost da i polaznici obrazovanja odraslih mogu nastaviti svoj obrazovni proces. U skladu s uputom resornog Ministarstva obustavljena je nastava u cijeloj obrazovnoj vertikali, pa tako i u ustanovama za obrazovanje odraslih.

Za razliku od redovnog sustava koji koristi redovite resurse i platforme, organizacija nastave na daljinu u ustanovama za obrazovanje odraslih moguća je isključivo u skladu s raspoloživom infrastrukturom koju posjeduje svaka od ustanova pojedinačno. Praktična nastava u ustanovi i kod poslodavaca za sve polaznike obustavljena je do daljnjega.

 

Poštovani polaznici,
u skladu s iznimno zahtjevnom situacijom molimo za solidarnost i zajedništvo.

Polaznici će dobiti obavijest o preuzimanju/slanju materijala, načinu prijave te polaganja ispita.

Za sve upite molim poslati e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Također, pratite stranice https://ess.hr/icu/ za sve obavijesti.

Tagovi:

Upis polaznika u obrazovanje odraslih

 

UPIS POLAZNIKA za četverogodišnje i trogodišnje programe - programe prekvalifikacije, doškolovanja i osposobljavanja te usavršavanja:

Tečaj osposobljavanja i usavršavanja, minimalno 8 polaznika po grupi.

Tečaj osposobljavanja za CNC operatera/ku 
 - otvorene su prijave za tečaj u 09. mjesecu 2020. godine

Tečaj osposobljavanja za Zavarivača/icu TIG, REL ili MIG/MAG postupkom
 - otvorene su prijave za tečaj u 09. mjesecu 2020. godine

Kod upisa u navedene programe svi kandidati trebaju priložiti:
1. završnu svjedodžbu (zavarivači može i OŠ 8. razred svjedodžba) prethodno završene škole i odgovarajuće razredne svjedodžbe (dati na uvid original i priložiti kopiju)
2. popuniti upisnicu (ured A54)
3. domovnica (kopija)
4. rodni list (kopija)
5. liječničko uvjerenje (preuzeti uputnicu u uredu A54)

Kandidati za upis u trogodišnje programe, programe prekvalifikacije i specijalizacije još trebaju priložiti:
6. ugovor o naukovanju (ako polaznik nije u radnom odnosu)
7. potvrdu da rade na poslovima za koje se obrazuju (ako su u radnom odnosu)

Sve informacije na tel: 042/200–913 u vremenu rada ureda obrazovanja odraslih (od 7 do 15 sati), ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

cheap asthma inhalers online

Tagovi:

Stranica 1 od 4

Copyright © Elektrostrojarska škola Varaždin