Prekvalifikacije


Prekvalificirati se znači položiti razlikovne ispite prema odluci koju izdaje Škola nakon uvida u predmete koje ste pohađali tijekom vašeg srednjoškolskog obrazovanja.prikaži više

Osposobljavanja


Svako osposobljavanje nakon završetka formalnog obrazovanja koje je izričito usmjereno na obavljanje određene regulirane profesije, a koja obuhvaća jedan ili više programa.prikaži više

Usavršavanja


Svako usavršavanje nakon završetka formalnog obrazovanja koje je izričito usmjereno na obavljanje određene regulirane profesije, a koja obuhvaća jedan ili više programa.prikaži više

ISPITI, PREKVALIFIKACIJA, DOŠKOLOVANJE

Poštovani polaznici,

Prema dopisu Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih - s obzirom da je sustav obrazovanja dio cjelokupnog obrazovnog sustava republike Hrvatske, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u suradnji sa nadležnim Ministarstvom osigurala je mogućnost da i polaznici obrazovanja odraslih mogu nastaviti svoj obrazovni proces te bi sa istim krenuli u ponedjeljak ( 11.5.2020. ) sa procesom provođenja vrednovanja i ocjenjivanja tijekom nastave na daljinu u sustavu OO.

NAPOMENA:
svi polaznici koji nemaju materijale za godinu koju polažu ispit, mogu se obratiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili mail od profesora.

Svi polaznici koji žele održati ispit moraju:
- prijaviti ispit profesoru za predmet iz kojeg žele prijaviti/polagati ispit (u prijavi napisati ime i prezime, smjer prekvalifikacije/doškolovanja , predmet, te razred za koji se polaže ispit.)
- uplatiti ispit te poslati scan/kopiju uplate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Elektrostrojarska škola, Hallerova aleja 5, Varaždin

Obrazovanje odraslih
IBAN: HR1023600001502401956
Zagrebačka banka
Model: 00
Poziv na broj: 3913 - OIB polaznika

- dogovoriti (slanjem emaila) sa profesorom dan i vrijeme polaganja ispita putem skypa, zooma, i sl. Polaznici moraju prijaviti (te uplatiti) ispit minimalno 2 dana prije nego se isti održava. Ispiti se mogu, kao i do sada održavati/polagati- 2 do max. 3 ispita na tjedan.

Tagovi:
Copyright © Elektrostrojarska škola Varaždin