Upis učenika u prvi razred - dostava dokumentacije

Dostava potrebne dokumentacija za upis učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2022./2023. biti će u periodu od 11.7. – 13.7.2022. od 9:00 – 12:00 sati.

Osim fizičkog dolaska u školu i predaje potrebnih dokumenata, upis učenika u prvi razred srednje škole vršiti će se i online i to na način da će se svi potrebni dokumenti slati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u obliku privitka skeniranog ili fotografiranog dokumenta od 11.7. – 13.7.2022.

Potrebni dokumenti kod upisa:
- upisnica isprintana iz sustava eUpisi i potpisana od učenika i roditelja
- liječnička svjedodžba medicine rada ili potvrda nadležnoga školskog liječnika ovisno o zanimanju (Učenici koji u trenutku upisa nisu u mogućnosti dostaviti liječničku svjedodžbu medicine rada, kod upisa dostavljaju potvrdu obiteljskog liječnika, a liječničku svjedodžbu medicine rada dostavljaju u rujnu). Učenici koji su na temelju Rješenja ureda državne uprave u županiji odnosno Gradskoga ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba o primjerenom obliku školovanja ostvarili direktni upis nije potrebna svjedodžba medicine rada.
- ostale dokumente na temelju kojih su učenici ostvarili dodatne bodove
- učenici s direktnim upisom trebaju predati Rješenje Ureda državne uprave u županiji na temelju kojeg su ostvarili direktni upis.

Trogodišnja zanimanja (JMO) – bravar, tokar, elektromehaničar, elektroinstalater, autoelektričar te elektroničar-mehaničar, donose i ugovor o naukovanju ako ga imaju (ako nemaju ugovor mogu ga donijeti i u rujnu). Učenici koji su upisali smjerove elektroničar-mehaničar, bravar, tokar, grafičar pripreme i grafičar tiska mogu praksu obaviti i u Elektrostrojarskoj školi.

Zadnji puta mijenjano Utorak, 05 Srpanj 2022 10:57

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.