K2 strateška partnerstva

ECVET for work – based learning (01.10.2016. – 30.09.2018.) - koordinator

Navedeni projekt odvija se u obliku strateškog partnerstva u kojem sudjeluju sljedeće zemlje partneri: Grčka, Cipar, Španjolska i Portugal. Riječ je o projektu koji obrađuje ECVET sustav, odnosno nastoji stvoriti uvjete i prostor za implementaciju programa u strukovne srednjoškolske ustanove (s naglaskom na elektromehaniku) kako bi sudionici inozemnih mobilnosti imali koristi. Riječ je o sustavu bodovanja koji olakšava ocjenjivanje vještina i znanja stečenih u drugim zemljama. Tijekom trajanja projekta održat će se četiri transnacionalna sastanka te 5 događaja na kojima će se projekt predstaviti javnosti i ciljnim grupama. Projekt osim nastavnika, zahvaća i učenike te se očekuje mobilnost 10 učenika iz zemalja partnera.

Osnovni ciljevi projekta su izrada zajedničke studije, izučvanje desetak nastavnika za VET mentore te izrada vodiča za nastavnike, poslodavce i učenike.

Vrijednost projekta iznosi 182 785,00 €.

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.