Startup eco training firms projekt

Od 19. do 23. ožujka 2018. u Italiji, na Siciliji u gradu Catania održan je peti sastanak nastavnika i učenika u sklopu Erasmus + projekta ˝Startup eco training firms˝.

Iz naše škole sudjelovali su učenici iz 2.a razreda: Antonio Nagj, Martin Oreški, Luka Puček i Filip Matijević u pratnji profesorice Dunje Turk. Učenici su imali zadatak predstaviti svoje aktivnosti koje su do sada odradili za projekt. Na temelju naučenoga tijekom posjeta tvrtkama mentorima, istraživanja tržišta i konkurencije učenici su pripremili prezentacije za svaku vježbeničku tvrtku u obliku poslovnog plana, prema unaprijed zadanim konkretnim pitanjima o planovima za svoju tvrtku. U Italiji je svaka skupina učenika trebala prezentirati svoje radove, a dogovoreno je da će nakon sastanka slijediti glasanje sudionika o najuspješnijoj vježbeničkoj tvrtki za 6 različitih kategorija: najbolji poslovni plan, najviše uspješno sklopljenih ugovora na sajmu, najbolje oglašavanje, najveća zarada, najveća prodaja i najviše ekološki proizvod. Dok čekamo rezultate glasanja provedenog na web stranici projekta, pripremamo se za posljednji sastanak vezano uz ovaj projekt koji će se održati u lipnju 2018. godine u Turskoj u gradu Konya.

Slika 1
images/projekti/Startup2018
Slika 2
images/projekti/Startup2018
Slika 3
images/projekti/Startup2018
Slika 4
images/projekti/Startup2018

Zadnji puta mijenjano Utorak, 05 Travanj 2022 08:42

Ocijenite članak
(0 glas/a)

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.