Erasmus + projekt: Startup eco training firms

Završni sastanak sudionika Erasmus+ projekta ˝Startup eco training firms˝ održan je u Turskoj od 25. do 27. lipnja 2018.

Domaćin sastanka bila je srednja strukovna škola ˝Beysehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi˝ iz grada Beysehira u pokrajini Konya. Cilj sastanka bio je pripremiti materijale i bilješke za završno izvješće projekta. Na sastanku je sudjelovalo po četiri nastavnika iz šest partnerskih škola iz Rumunjske, Velike Britanije, Italije, Grčke, Turske i Hrvatske. Sve aktivnosti koje su provedene tijekom dvije godine trajanja projekta prikazane su na web stranici projekta, a iskustva sudionika sažeta su u priručniku dobre prakse. U izradi materijala najveći dio posla odradili su učenici, a konačni rezultati prezentirani su na završnom sastanku. Zaključak sastanka bio je da su nastavnici zadovoljni ostvarenim rezultatima, međusobnom suradnjom, kao i motivacijom koju su učenici pokazali tijekom aktivnosti. Učenici su putem ankete iskazali zadovoljstvo svojim sudjelovanjem u projektu te će i nakon završetka projekta svoje iskustvo prenositi svojim vršnjacima. Učenicima je želja da ih što veći broj bude uključen u mobilnosti u inozemstvo kada sljedeći puta dobiju priliku sudjelovati u projektu, zato što ih je putovanje i upoznavanje vršnjaka u inozemstvu najviše motiviralo za sudjelovanje u projektu. Projekt završava 31.kolovoza 2018., a znanja i iskustva koja su sudionici stekli trajati će puno dulje i koristiti im u daljnjem radu i učenju.

Slika 1
images/projekti/StartupTurska
Slika 2
images/projekti/StartupTurska
Slika 3
images/projekti/StartupTurska

Zadnji puta mijenjano Utorak, 05 Travanj 2022 08:42

Ocijenite članak
(1 Glas)

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.