Centri izvrsnosti Varaždinske županije

Ovogodišnji upisi učenika u Centre izvrsnosti Varaždinske županije za školsku godinu 2022./2023. odvijat će se elektronički, putem prijavnog obrasca. U cilju informiranja učenika i njihovih roditelja o programima i radionicama koji se izvode u Centrima izvrsnosti, pripremljena je brošura s najvažnijim informacijama o svakom Centru izvrsnosti s poveznicama na mrežne stranice www.civz.hr gdje su dostupni detaljni opisi programa i radionica koji pojedinog Centra.

Ove godine po prvi puta održat će se Dan otvorenih vrata Centara izvrsnosti Varaždinske županije dana 17.9.2022. u vremenu od 9 do 12 sati. Tog dana svi zainteresirani učenici i polaznici mogu obići Centar izvrsnosti koji ih zanima, te u razgovoru s voditeljima i mentorima dobiti odgovore na sva pitanja vezana uz programe i rad u Centru.

Popis svih centara i njihovih sjedišta naveden je u priloženoj brošuri. Online prijave za uključivanje u Centre izvrsnosti Varaždinske županije za školsku godinu 2022./2023. traju od 12. do 25. rujna 2022. godine, a link na obrazac, koji će biti aktivan od 12. rujna 2022. godine bit će dostupan na mrežnim stranicama www.civz.hr.

Testiranja učenika provodit će se u razdoblju od 1. do 8. listopada 2022. godine, a o točnom mjestu i vremenu testiranja prijavljeni učenici primit će obavijest od voditelja Centra.

BROŠURA

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.