Natjecanja iz fizike

Rezultati Državnog natjecanja i smotre iz fizike.

 Eksperimentalni radovi.

Treće mjesto osvojio je Emanuel Nižetić s radom - U što se pretvara mehanička energija loptice prilikom udara u stol. Na natjecanju je sudjelovao i učenik Vanja Nell s radom - Zašto je mokro tamnije. mentor Damir Kliček. Njihov mentor je Damir Kliček, a učenici su polaznici Centra izvrsnosti iz fizike koji djeluje na našoj školi.

U kategoriji eksperimentalni radov ne postoje Županijska natjecanja. Radovi se šalju Državnom povjerenstvu i u 3. kruga izaberu se radovi za Državno natjecanje. U prvi krug ušlo je 38 radova. U 2. krug ušlo je 29 radova. Na Državno natjecanje pozvano je samo 6 radova, a od toga 2 iz Elektrostrojarske škole. Koje je mjesto zauzeo Nell ne zna se zato što se rangiraju samo učenici koji su dobili nagrade odnosno prva tri mjesta.

Turnir mladih fizičara.

Na Državni turnir mladih fizičara bilo je pozvano samo 8 učenika. Od toga 3 učenika polaznici su Centra izvrsnosti iz fizike.

Učenica Valentina Šteković; Prva gimnazija Varaždin; zauzela je 2. mjesto. Učenik Mario Filipašić; Elektrostrojarska škola Varaždin; zauzeo je 7. mjesto. Učenik Mario Cvetković; Elektrostrojarska škola Varaždin; zauzeo je 8. mjesto. Mentor svim učenicima je Damir Kliček.

Zadnji puta mijenjano Petak, 04 Rujan 2015 20:27

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.