Smotra radova

U srijedu, 22. travnja 2015. godine se na Fakultetu elektrotehnike i računarstva održala Državna smotra radova iz "Obrazovnog sektora elektrotehnika i računalstvo".

Na Smotri je izloženo 45 radova, iz 28 različitih srednjih tehničkih i strukovnih škola. Nakon otvorenja, stručno povjerenstvo FER-a obišlo je radove te donijelo prosudbu o najboljim radovima. U sastavu stručnog povjerenstva ove godine su bili doc. dr. sc. Igor Erceg i doc. dr. sc. Ivica Botički, a pri odluci o izboru najboljih radova povjerenstvo je uzimalo u obzir kvalitetu rada i učenički udio u cjelokupnom radu, postavljajući učenicima različita pitanja o svim etapama izrade rada i teorijskoj podlozi.

Iz naše škole na smotri su nastupili učenici Danijel Kerep iz 3.d razreda i Mario Filipović iz 3.f razreda. Danijel Kerep je izradio rad „SMPS napajanje za LED rasvjetu " uz mentorstvo Miljenka Tomašeka, a Mario Filipović je izradio rad „Konzola za upravljanje motorima" uz mentorstvo Darka Tomašeka . Izloženi radovi naših učenika izazvali su puno interesa stručnog povjerenstva i svih posjetitelja smotre.

Zadnji puta mijenjano Petak, 04 Rujan 2015 20:31

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.