Učenici Elektrostrojarske škole uključili se u projekt Zdravo!

Učenici Elektrostrojarske škole 2.12.2015. sudjelovali su na edukaciji za volontiranje u projektu Zdravo!. Edukacija je održana u Graditeljskoj, prirodoslovnoj i rudarskoj školi Varaždin.

Cilj projekta je promocija bezalkoholnih navika mladih, a utemeljen je na vršnjačkoj edukaciji gdje će učenici trećih i četvrtih razreda provoditi edukativne i kreativne radionice u prvim razredima Elektrostrojarske škole. U projekt se uključilo 28 učenika volontera naše škole što je vrlo visok odaziv. Petosatna edukacija sastojala se od kratkih predavanja i sudjelovanja u tri bloka radionica u kojima su naši učenici surađivali s volonterima preostale tri prijavljene škole Varaždinske županije, Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole, Strukovne škole te Gospodarske škole.

Za mnoge učenike ovo je prvo volontersko iskustvo kao što će se i po prvi puta iskušati u provođenju radionica pred većim auditorijem, cijelim razredom. Opći dojam učenika nakon edukacije bio je iznimno pozitivan što je neophodan korak prema uspjehu projekta.

Učenici će po završetku projekta dobiti zahvalnice, odnosno potvrdu o sudjelovanju, a njihova volonterska aktivnost upisat će se u volonterske knjižice. Tijek projekta možete pratiti na stranicama Elektrostrojarske škole.

Zdravoedukacija1.jpg

Zdravoedukacija1.jpg

images/vijesti/ProjektZdravo
Zdravoedukacija2.jpg

Zdravoedukacija2.jpg

images/vijesti/ProjektZdravo
Zdravoedukacija3.jpg

Zdravoedukacija3.jpg

images/vijesti/ProjektZdravo
Zdravoedukacija4.jpg

Zdravoedukacija4.jpg

images/vijesti/ProjektZdravo

Zadnji puta mijenjano Utorak, 09 Veljača 2016 18:59

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.