Festival matematike

I ove godine učenici Elektrostrojarske škole sudjelovali su na Festivalu matematike u Puli.

Našu školu predstavljale su dvije ekipe. Prva ekipa u sastavu Jurica Genc (4.a), Matija Herceg- Rušec (4.e), Benjamin Mavrek (3.a) i Lana Par (2.a) zauzela je 2. mjesto u kategoriji strukovnih škola i 8. mjesto u konkurenciji od 58 ekipa iz gimnazija, centra izvrsnosti i drugih strukovnih škola. U kategoriji strukovnih škola od prve ekipe bila je bolja samo ekipa Tehničke škole Ruđera Boškovića iz Zagreba koja je ujedno bila i najbolja u ukupnoj konkurenciji.

Druga ekipa u sastavu Leon Halić (4.a) , Marin Švogor (3.a), Ivan Perković (1.a) i Petar Šemiga zauzela je dobro 41. mjesto što je bilo i za očekivati s obzirom da su u ekipi bila dva učenika prvog razreda . Ovo im je bila prilika da steknu iskustvo i da se već sada počnu pripremati za bolje rezultate sljedećih godina.

Iz godine u godinu zadatci su sve zahtjevniji i većina ih obuhvaća gradivo 3. i 4. razreda što podiže i samo natjecanje na višu razinu.

Lana Par, 2.a

Festival matematike - Slika 1

Festival matematike - Slika 1

images/vijesti/FestivalMatematike
Festival matematike - Slika 2

Festival matematike - Slika 2

images/vijesti/FestivalMatematike

Zadnji puta mijenjano Ponedjeljak, 09 Svibanj 2016 20:25

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.