Smotra radova iz obrazovnog sektora Grafičke tehnologije i audiovizualne tehnologije

Učenici naše škole sudjelovali su na državnoj smotri radova iz obrazovnog sektora Grafičke tehnologije i audiovizualnih tehnologija te su ostvarili odlične rezultate.

Učenica Simona Svetec iz 3.h razreda osvojila je 1. mjesto prema odabiru Državnog povjerenstva, u kategoriji Izrada web stranica. Njen mentor bio je prof. Marko Hlapčić. Rad možete pogledati OVDJE.

Prema odabiru publike, u kategoriji Film, 1. mjesto osvojili su učenici Nikola Vnučec i Patrik Šavor. Učenici dolaze iz 4.g razreda, dok je njihova mentorica bila prof. Suzana Ljepava. 

U kategoriji Grafički dizajn predstavljala nas je učenica Vida Žagar iz 3.g razreda, s mentoricom prof. Irenom Kos Kukec. Njen rad možete pogledati OVDJE.

Učenica Katarina Babok iz 4.i razreda predstavljala nas je u kategoriji Grafička tehnologija. Njena mentorica bila je prof. Petra Topolnjak. Nacrt mape koju je izradila možete pogledati OVDJE.

Čestitke svima na odličnom predstavljanju škole!

 

Slika 1
images/vijesti/GTAIVTSmotra2017
Slika 2
images/vijesti/GTAIVTSmotra2017
Slika 3
images/vijesti/GTAIVTSmotra2017
Slika 4
images/vijesti/GTAIVTSmotra2017

 

Zadnji puta mijenjano Srijeda, 14 Lipanj 2017 20:00

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.