22. Filmska revija mladeži i 10. Four River Film Festival

Igrani film "Vrba" režiserke Vide Žagar (3.razred medijski tehničar) i dokumentarni film "Milijun dana umjetnosti" režisera Nikole Vnučeca (4. razred medijski tehničar) odabrani za 22. Filmsku revije mladeži i 10. Four River Film Festival.

Na natječaj za 22. Filmsku revije mladeži i 10. Four River Film Festivala pristiglo je rekordnih 1013 filmova, od čega 163 za Reviju te čak 850 za Festival – ove impozantne brojke, gotovo udvostručene u odnosu na broj prijava prethodne godine, svjedoče o velikom interesu mladih filmaša za ove filmske događaje, kako u regiji tako i na međunarodnoj razini. Selekcijsku komisiju za Filmsku reviju mladeži i Four River Film Festival činili su Ana Đordić, profesorica hrvatskog jezika i medijske kulture te filmski kritičari Boško Picula i Stipe Radić, a u natjecateljski program uvrstili su sveukupno 72 naslova – 35 stranih filmova u sklopu Festivala te 37 hrvatskih filmova u sklopu Revije.

Zadnji puta mijenjano Utorak, 08 Kolovoz 2017 18:23

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.