Dramske igre na njemačkom jeziku

Poštovani učenici i roditelji, srdačno Vas pozivamo da podržite naše učenike ove subote 14.4.2018. u 18h u HNK Varaždin na velikoj sceni.

Naime, pripremili smo predstavu na njemačkom jeziku, a tema je naravno ljubav. Kroz tri šaljive scene koje se odvijaju u školskim klupama i kod školskog psihologa, učenici će uprizoriti šaljive događaje, koji će Vas mozda podsjetiti na svakodnevicu u našim razredima. Razred koji oni predstavljaju je tipičan njemacki razred, u kojem su mnoga djeca porijeklom iz drugih zemalja, većinom iz Turske. Ostatak radnje ostavljam da sami otkrijete. Njemacki jezik Vam je vjerujem svima dovoljno blizak da biste mogli uživati u predstavi.

Toga dana nastupaju i druge skole iz Varaždinske županije, gosti iz drugih zemalja te Filozofski fakultet Zagreb. Predstave traju od 15 do 30min. Mi ćemo vjerujem oko 19 h biti na sceni, premda se to ne može točno u minutu znati.

Učenici su cijelo drugo polugodište SVAKE subote marljivo dolazili na probe i Vaša će im podrška na predstavi zasigurno mnogo značiti!

Srdačno Vas pozdravljamo i veselimo se Vašem dolasku!

Tanja Pintaric i Barbara Golenja s učenicima

Zadnji puta mijenjano Petak, 13 Travanj 2018 11:08

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.