4. Veliki PUŽ - rezultati

Ponovo uspjeh učenika Elektrostrojarske škole na 4. Velikom PUŽ-u održanom u OŠ Druškovec.

U petak 15. ožujka održan je 4. Veliki PUŽ na kojem je sudjelovalo šestero učenika i PUŽ natjecanje osnovnih škola na kojem je sudjelovalo rekordnih 164 učenika.

Pobjednik ponovno dolazi iz Elektrostrojarske škole Varaždin. Nakon izostanka s trećega turnira Matija Njegač je pobijedio sve protivnike i osvojio prvo mjesto (http://chess-results.com/tnr423197.aspx?lan=1&art=4) , drugo je mjesto osvojio Hrvoje Hostnjak čime je zadržao vodstvo u ukupnom poretku (http://sah-mladost.hr/wp-content/uploads/2019/03/4UK.POREDAK-SREDNJE-2018.pdf). Treći je bio Filip Križanić koji brani boje Prve gimnazije Varaždin.

Novost je igranje turnira na digitalnim pločama tako da se turnir mogao pratiti uživo putem interneta, a na poveznici http://www.sah-mladost.com/PRIJENOS/018_4puz19/ se mogu pogledati sve odigrane partije.

U seriji turnira Veliki PUŽ ostalo je odigrati peti turnir u sklopu Festivala šaha. Termin održavanja Festivala je 27. travnja u Prvoj gimnaziji Varaždin. Ovo je posljednja šansa da se uključite u ovogodišnji ciklus.

Prije Festivala šaha održat će se županijsko prvenstvo srednjih škola u šahu 4. travnja 2019. u Elektrostrojarskoj školi. Ekipe čine po četiri igrača iz pojedine škole.

Zadnji puta mijenjano Ponedjeljak, 18 Ožujak 2019 15:25

Ocijenite članak
(0 glas/a)

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari, restoranu i studiu.