Državno natjecanje iz matematike 2019.

Prvi put Elektrostrojarska škola ima tri predstavnika na državnom natjecanju iz matematike koje će se održati od 28. do 30. ožujka 2019. u Poreču.

Plasman na državno natjecanje ponovili su Dario Hanžek iz 3.a razreda (Tehnička gimnazija) i Sebastian Tukač iz 2.a razreda (Tehnička gimnazija) koji su prošle godine osvojili nagrade na državnom natjecanju. Njima se ove godine pridružio Marko Dvorski iz 1.e razreda (Tehničar za mehatroniku).

Učenike su pripremali njihovi nastavnici Miroslav Smuđ, Martina Novak i Aleksandra Kos. Također su njihovom uspjehu kao mentori u Centru izvrsnosti iz matematike pridonijeli Sandra Petric i Sonja Ivančić.

Natjecateljima i mentorima čestitamo na dosadašnjem uspjehu i želimo im mnogo sreće na državnom natjecanju, a ostalima predlažemo da naporno rade i dalje te da im se sljedeće godine pridruže s vrhunskim rezultatima.

Popis pozvanih učenika na državno natjecanje u svim kategorijama i razredima možete vidjeti na https://www.azoo.hr/index.php?view=article&id=7142&naziv=drzavno-natjecanje-iz-matematike-2019-popis-pozvanih-ucenika-

Ocijenite članak
(1 Glas)

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari, restoranu i studiu.