Održana "C 3 LTT; Razmjena učenika" u Singenu, Njemačka

U sklopu projekta “Etika u sportu” od 24.03.2019. do 30.03.2019. u partnerskoj školi “Friedrich Woehler Gymnasium”, Singen, Njemačka održana je C3 Learning/Teaching/Training aktivnost – razmjena učenika.

U aktivnosti je uz Friedrich Woehler Gimnaziju i naše predstavnike sudjelovao i partner iz Italije “Istituto d’Istruzione Superiore Ancel Keys”.

Sedmero učenika naše škole izabrano na temelju natječaja koji je bio proveden aktivno je sudjelovalo u ovoj aktivnosti; Paola Horvat, Ira Kocijan, Helena Strniščak, Sebastian Krehula, Filip Matijević, Toni Čakmazović i Petar Herceg-Rušec. U pratnji učenika bili su koordinator projekta, nastavnik Vlado Ščapec i nastavnica njemačkoj jezika Barbara Golenja.

Opis aktivnosti: Pilotiranje Modula 3. Okvirnog kurikuluma “Etika sporta” kroz kratkoročne razmjene , razvijanje nastavnih jedinica (kurikula) na temu “Ravnopravnost spolova u sportu”.

Pogledajte cijeli izvještaj.

 

Slika 1
images/vijesti/EtikaUSportuNjemacka2019
Slika 2
images/vijesti/EtikaUSportuNjemacka2019
Slika 3
images/vijesti/EtikaUSportuNjemacka2019
Slika 4
images/vijesti/EtikaUSportuNjemacka2019

Zadnji puta mijenjano Utorak, 30 Travanj 2019 16:33

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.