Predavanje za učenike

Hrvatska pošta sustavno provodi razne inicijative kako bi se približila ciljnim skupinama u području upravljanja ljudskim resursima (stručne prakse učenika i studenata, stipendije studentima logistike, sudjelovanje na Danima karijera na Fakultetu prometnih znanosti, organizirani posjeti djece poštanskim uredima) te provode i aktivnosti u srednjim školama (osobito poštanskog smjera, škole za vozače te ostale strukovne škole) kako bi na taj način učenicima približili organizacijsku strukturu i djelatnost Hrvatske pošte.

Tim povodom u četvrtak, 11.4.2019. organiziran je posjet našoj školi te dogovoreno predavanje za učenike. Predavanju su prisustvovali svi učenici 1.i (Tehničar za poštanske i financijske usluge) i 3.i (Tehničar PT prometa) razreda, ali bilo je i učenika ostalih razreda kojima je tema bila zanimljiva ili koji bi željeli jednog dana raditi u Hrvatskoj pošti.

 

Slika 1
images/vijesti/HrvatskaPosta2019
Slika 2
images/vijesti/HrvatskaPosta2019
Slika 3
images/vijesti/HrvatskaPosta2019

Zadnji puta mijenjano Petak, 12 Travanj 2019 18:18

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.