Festival šaha - subota 29.02.2020.

Poštovani učenici,
veselim se susretu kojim ćemo zaokružiti ovogodišnji VELIKI PUŽ. To je Festival šaha koji će se održati u subotu 29. veljače 2020. s početkom u 8:30h u Prvoj gimnaziji u Varaždinu. Na jednom će mjestu biti obilježen dan šaha u Varaždinskoj županiji.

Na ovom 5. turniru školske godine 2019./2020. igrat će se kao i na 4. turniru A, B i C turniri.
Prema pravilniku A turnir imaju pravo igrati 1. i 2. iz B turnira odigranog 31.1.2020. i još šestoro najbolje plasiranih prisutnih natjecatelja. U B turniru imaju pravo igrati 1. i 2. iz C turnira odigranog 31.1.2020. i još šestero najbolje plasiranih natjecatelja koji neće igrati A turnir. Ostali će igrati C turnir.

Osim medalja za najbolje troje u svakom turnir, na Festivalu se dodjeljuju pehari za najbolje natjecatelje u cijeloj sezoni. Trenutno, nakon četiri odigrana turnira, Matija Njegač i Hrvoje Hostnjak iz Elektrostrojarske škole zauzimaju prvo i drugo mjesto, dok je treći Filip Križanić iz Prve gimnazije Varaždin.

Osim natjecanja održat će se i predavanja za mentore, učenike i sve zainteresirane, simultanka na 20 ploča protiv Noemi Špiranec, mlade varaždinske šahistice, kao i turniri učenika osnovnih škola i brzopotezni turnir seniora. Svi sudionici će imati i besplatan ručak.

Zbog velikog broja sudionika prijave se zatvaraju u srijedu 26.2., pa Vas pozivam da mi se osobno prijavite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sve dosadašnje rezultate, odigrane partije i trenutni ukupni poredak pogledajte OVDJE.

U nastavku pogledajte dodatne informacije:

 - 5. pojedinačni šahovski turnir

 - brzopotezno prvenstvo Varaždinske županije

 - simultana šahovska partija

Za sve informacije i dodatna pitanja slobodno mi se obratite.
Miroslav Smuđ

 

Festival šaha

Zadnji puta mijenjano Srijeda, 19 Veljača 2020 10:15

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari, restoranu i studiu.