Upis učenika u prvi razred srednje škole

Dostava potrebne dokumentacija za upis učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2021./2022. bude u periodu od 12.7. – 14.7. 2021. od 8:00 – 13:00 sati.

Osim fizičkog dolaska u školu i predaje potrebnih dokumenata, upis učenika u prvi razred srednje škole vršiti će se i online i to na način da će se svi potrebni dokumenti slati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u obliku privitka skeniranog ili fotografiranog dokumenta od 12.7. – 14.7. 2021.

Potrebni dokumenti kod upisa:
 - upisnica isprintana iz sustava eUpisi i potpisana od učenika i roditelja
 - liječnička svjedodžba medicine rada ili potvrda nadležnoga školskog liječnika ovisno o zanimanju (Učenici koji u trenutku upisa nisu u mogućnosti dostaviti liječničku svjedodžbu medicine rada, kod upisa dostavljaju potvrdu obiteljskog liječnika, a liječničku svjedodžbu medicine rada dostavljaju u rujnu). Učenici koji su na temelju Rješenja ureda državne uprave u županiji odnosno Gradskoga ureda za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba o primjerenom obliku školovanja ostvarili direktni upis nije potrebna svjedodžba medicine rada.
 - ostale dokumente na temelju kojih su učenici ostvarili dodatne bodove
 - učenici s direktnim upisom trebaju predati Rješenje Ureda državne uprave u županiji na temelju kojeg su ostvarili direktni upis.

Trogodišnja zanimanja (JMO) – bravar, tokar, elektromehaničar, elektroinstalater, autoelektričar te elektroničar-mehaničar, donose i ugovor o naukovanju ako ga imaju (ako nemaju ugovor mogu ga donijeti i u rujnu). Učenici koji su upisali smjerove elektroničar-mehaničar, bravar, tokar, zavarivač, grafičar pripreme i grafičar tiska mogu praksu obaviti i u školi.

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.