Izdavanje potvrda o školovanju

Učenicima i njihovim roditeljima omogućeno putem servisa https://potvrde.skole.hr da sami zatraže i dobiju elektronički potpisanu potvrdu o školovanju.

Sve što učenik treba je otvoriti poveznicu https://potvrde.skole.hr u web pregledniku, prijaviti se sa svojim aai@edu parametrima (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) i odabrati razred koji polazi i svrhu izdavanja potvrde (dječji doplatak, pravo na jednokratnu novčanu potvrdu, povlaštenu kupovinu antivirusnog softvera, obiteljsku mirovinu itd.) te kliknuti na gumb generiraj.

Učenik za manje od minutu dobije digitalno potpisani dokument koji može isprintati ili koristiti u digitalnom obliku kako je i dobiven (pdf). Također, putem istog sustava mogu i roditelji učenika zatražiti potvrdu, ali se u tom slučaju roditelj prijavljuje putem sustava e-Građani.

Digitalno potpisana potvrda ima pravnu snagu obične „papirnate“ potvrde. Skrećemo pozornost da se usluga može koristiti tokom cijele godine, a posebno je pogodna u vrijeme godišnjih odmora.

Zadnji puta mijenjano Petak, 16 Srpanj 2021 15:12

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.