Organizacija za prvi dan nastave – 6.9.2021.

Poštovani,
prvi dan nove školske godine je 6.9.2021. Molim vas da taj dan dođete u školu prema rasporedu koji imate OVDJE.

Molimo vas da budete točni. Kod ulaska u školu obavezna je dezinfekcija ruku, nošenje zaštitnih maski, a prije polaska, molimo vas da si doma izmjerite temperaturu.

Popis učenika prvih razreda imate OVDJE. Molimo učenike da provjere u koji su razredni odjel upisani i da prema prije navedenom rasporedu dođu ispred svoje učionice gdje će ih pričekati razrednici.

Učenici prvih razreda ne moraju prvi dan nastave ništa donijeti sa sobom, dok učenici drugih, trećih i četvrtih razreda moraju u školskoj papirnici na ulazu kupiti upisnicu koju će popuniti. Neka jedan učenik pokupi novce za sve iz razreda i kupi upisnice za svoj razred da se ne stvaraju nepotrebne gužve. Učenici drugih, trećih i četvrtih razreda moraju donijeti i potvrde o obavljenoj stručnoj praksi (oni smjerovi koji je imaju).

Raspored sati nalazi se na web stranici škole (https://ess.hr/raspored/). Razrednici će s vama prokomentirati podijele po grupama i izmjenjivanje grupa.

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.