Organizacija za prvi dan nastave – 05.09.2022.

Poštovani,
prvi dan nove školske godine je 05.09.2022. Molim vas da taj dan dođete u školu prema RASPOREDU koji je već prije objavljen. Molimo vas da budete točni.

Popis učenika prvih razreda, kao i onih koji su mijenjali smjer nalazit će se na ulaznim vratima škole. Molimo učenike da provjere koji su razredni odjel i da prema prije navedenom rasporedu dođu ispred svoje učionice gdje će ih pričekati razrednici.

Učenici prvih razreda ne moraju prvi dan nastave ništa donijeti sa sobom, dok učenici drugih, trećih i četvrtih razreda moraju u školskoj papirnici na ulazu kupiti upisnicu koju će popuniti. Neka jedan učenik pokupi novce za sve iz razreda i kupi upisnice za svoj razred da se ne stvaraju nepotrebne gužve. Učenici drugih, trećih i četvrtih razreda moraju donijeti i potvrde o obavljenoj stručnoj praksi (oni smjerovi koji je imaju).

Raspored sati nalazi se na web stranici škole (https://ess.hr/raspored/). Razrednici će s vama prokomentirati podijele po grupama i izmjenjivanje grupa.

Zadnji puta mijenjano Petak, 02 Rujan 2022 13:59

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari i studiju.