Županijsko natjecanje iz informatike

Županijsko natjecanje iz Informatike i programiranja održano je 10.02.2017. na Prvoj gimnaziji Varaždin. Sudjelovalo je ukupno 52 učenika koji su se plasirali na Županijsko natjecanje na temelju rezultata sa školskih natjecanja. Naši talentirani i nadareni učenici postigli su sjajan uspjeh što se može vidjeti iz objavljenih rezultata.

Županijski prvak u kategoriji Osnove informatike - strukovne škole je kao i prošle godine učenik Šime Čavala (2d), a u istoj kategoriji drugo i treće mjesto su zauzeli Sebastijan Mavrek (2d) i Dario Alilović (4c). Mentor svoj trojici učenika je prof. Ramon Šafarić.

U kategoriji Osnova informatika - gimnazije odlično drugo i treće mjesto zauzeli su naši gimnazijalci iz Tehničke gimnazije Benjamin Mavrek (4a) i Marin Boltižar (3a) koji su se plasirali na Državno natjecanje koje će se održati u Primoštenu od 14-17.03.2017. Obojici učenika mentor je prof. Ramon Šafarić.

U kategoriji programiranja odlično treće mjesto zauzeo je učenik Ivan Inkret (1a) čiji je mentor prof. Ivo Borščak.

Moramo pohvaliti i ostale učenike koji su kvalitetno i dostojno zastupali našu školu i plasirali se od 4. mjesta na dalje. Puno uspjeha želimo učenicima koji su se plasirali na Državno natjecanje.

Kompletne rezultate pogledajte OVDJE.

Zadnji puta mijenjano Srijeda, 07 Lipanj 2017 18:20

Ocijenite članak
(4 glas/a)

Bavimo se srednjoškolskim obrazovanjem, obrazovanje odraslih te pružanjem usluga u školskoj radionici, tiskari, restoranu i studiu.